Dick Moby sustainable eyewear

Fashion, Glasögonblogg, Solglasögon, Solglasögontrender, Trender / 2017, Dick Moby, ecoglasögon, solglasögon, solglasögontrend / Permalink / 1

En kul uppdatering i morse med Daniel och hans Dick Moby glasögonbågar. Miljötänk rakt igenom: bågar i Mazzuchellis M49 miljövänliga(ste) acetat, fodral av återvunnet läder och putsduken som följer med är gjord av återvunna PETflaskor. Alla deras svarta bågar består av återvunnen plast till 97%, resterande 3% bläck. Det gillar vi!

A cozy morning with Daniel and his Moby Dick sustainable eyeglass frames. Eco-thinking all thorough the line: frames made in Mazzuchellis M49 eco-friendly acetate, cases of recycled leather and cloth made of recycled PET bottles. All their black frames consist of recycled plastics to 97%, the remaining 3% is black ink. We like!
 
#1 - - Eva:

Kan man komma närmare himmelriket?!! Ännu fler snygga nyheter -jag måste bara få prova dem. Å det snart!! Jag e inget bra på att hålla på hanen 😁🔝✔️

Till top